Met deze instrumenten halen we de Maestro in je boven:

Tritonus praatplaten

#Spreken #Leiderschap #Bredere inzichten #Oplossing

Deze unieke praatplaten helpen jou en je team om in gesprek te komen over leiderschap. Ze maken bespreekbaar wat voor jou en je organisatie echt belangrijk is. Leiderschap is essentieel maar ook moeilijk in woorden te vatten. Door met de praatplaten in gesprek te gaan verken je elkaars perspectieven en heb je de eerste stap gezet om te komen tot nieuwe oplossingen. Ik kijk er naar uit om met te spreken over de kunst die Leiderschap heet.

Symfonisch spectrum

#Analyseren #Organisatie #Creëren #Ontwikkeling

Met dit instrument analyseren we op een constructieve manier jouw organisatie. Welke factoren spelen er een rol en hoe beïnvloeden ze elkaar? Wie doet er wat en vanuit welke drijfveer? Dit instrument leert je de juiste vragen te stellen en de antwoorden met elkaar in verband te brengen. Het geeft je alle informatie die nodig is om iets nieuws te creëren. Een handleiding om te komen tot een toekomstgerichte Symfonie voor jou en je organisatie.

Drie maal drie is 9

#Constructief #Omgaan met verschillen #Contact maken

“Drie maal drie is negen, ieder zingt zijn eigen lied”, een simpel kinderliedje met een grootse boodschap. Constructief communiceren is aansluiten bij ieders eigen lied. Maar hoe sluit ik dan aan en bij wat? Door de stappen uit de tool te volgen ga je beter communiceren. Het leert je een constructief gesprek te voeren met je collega’s en belangrijke stakeholders binnen en buiten je  orkest. Ik kijk er naar uit om te gaan luisteren naar jouw lied.

Tritonus trainingstool

#Samen #Spelen #Leren #Plezier #Doelen behalen

“Spelen is leren en leren is spelen”. Vanuit deze visie op ontwikkeling hebben we een unieke verzameling trainingsmethodieken ontworpen. Veelal muzikaal geïnspireerde opdrachten en spelletjes waarmee we werken aan specifieke doelen. Eén doel hebben alle opdrachten gemeenschappelijk: Samen leren en leren met plezier! Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan met deze unieke trainingstool.