Met deze instrumenten halen we de Maestro in je boven:

Tritonus Praatplaten

#Communiceren #Leiderschap #Nieuwe inzichten #Oplossingen

Deze unieke praatplaten helpen jou en je team om in gesprek te komen over leiderschap. Ze maken bespreekbaar wat voor jou en je organisatie echt belangrijk is. Leiderschap is essentieel maar ook moeilijk in woorden te vatten. Door met de praatplaten in gesprek te gaan verken je elkaars perspectieven en heb je de eerste stap gezet om te komen tot nieuwe oplossingen. Ik kijk er naar uit om met te spreken over de kunst die Leiderschap heet.

Tritonus Spectrum

#Analyseren #Organisatie #Ontwikkeling #Stimuleren

Met dit instrument analyseren we op een constructieve manier jouw organisatie. Welke factoren spelen er een rol en hoe beïnvloeden ze elkaar? Wie doet er wat en vanuit welke drijfveer? Dit instrument leert je de juiste vragen te stellen en de antwoorden met elkaar in verband te brengen. Het geeft je alle informatie die nodig is om iets nieuws te creëren. Een handleiding om te komen tot een toekomstgerichte Symfonie voor jou en je organisatie.

Drijfveren App

#Inzichten #Persoonlijke drijfveren #Beter samenwerken

Via deze interactieve app kun je zien vanuit welke waarden jij denkt, kijkt en handelt. Door collega’s uit te nodigen en toe te voegen aan jouw app, krijg je deze inzichten van jouw collega’s. De app geeft je op basis van deze gegevens tips en adviezen waarmee je de samenwerking beter en fijner maakt. Om je eigen kennis en vaardigheden op peil te houden, bevat de app leuke educatieve spelletjes. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit prachtige instrument. Klik dan snel op de foto en bekijk de animatie.

Tritonus Trainingstool

#Samen #Spelen #Leren #Plezier maken

“Spelen is leren en leren is spelen”. Vanuit deze visie op ontwikkeling hebben we een unieke verzameling trainingsmethodieken ontworpen. Veelal muzikaal geïnspireerde opdrachten en spelletjes waarmee we werken aan specifieke doelen. Eén doel hebben alle opdrachten gemeenschappelijk: Samen leren en leren met plezier! Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan met deze unieke trainingstool.