De dirigent

#Dirigent#Onderwijskundige#Organisatiedeskundige#Professionals#Analyseren#Uitvoeren#Evaluatie

Hallo, mijn naam is Gerard Alofs, ik ben de dirigent van Tritonus training & advies. Een praktijk die ondersteuning biedt bij vraagstukken rondom (Persoonlijk) Leiderschap.

Als afgestudeerd onderwijskundige, organisatiedeskundige en dirigent maak ik dankbaar gebruik van mijn diversiteit aan achtergronden en perspectieven. Mijn onderwijskundige expertise zet ik in om scholingstrajecten te componeren die aansluiten bij jouw specifieke hulpvraag. Als organisatiedeskundige ben ik getraind in het analyseren van je organisatie en bekwaam in het bespreekbaar maken van complexe vraagstukken. De dirigent in mij is gedreven om resultaatgericht te werken en maakt makkelijk verbindingen tussen diverse talenten en gedrevenheden.

Binnen en buiten mijn praktijk heb ik veel ervaring opgedaan in het leiden en begeleiden van groepen en organisaties. Momenteel combineer ik mijn werk als trainer/coach met het docentschap aan Fontys Hogeschool. Het begeleiden van jong volwassenen naar een gekwalificeerd HBO professional is tevens een prachtige taak.

Graag kom ik met jou in contact om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voor meer informatie over mij en mijn referenties verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn pagina.

Met de muzikale groeten,

Gerard Alofs

Samen halen we de Maestro in je boven, omdat jij het waard bent om de beste versie van jezelf te zijn!