De dirigent voor jouw unieke traject

#Onderwijskundige#Consultant

#Organisatiedeskundige#Dirigent

Hallo, mijn naam is Gerard Alofs, ik ben de dirigent van Tritonus training & advies.

Een creatieve praktijk voor teams die SAMEN BETER willen.

Als afgestudeerd onderwijskundige, organisatiedeskundige en dirigent maak ik dankbaar gebruik van mijn diversiteit aan achtergronden en perspectieven. Mijn onderwijskundige expertise zet ik in om scholingstrajecten te componeren die aansluiten bij de specifieke hulpvraag. Als organisatiedeskundige ben ik getraind in het analyseren van je organisatie en bekwaam in het bespreekbaar maken van complexe vraagstukken. De dirigent in mij is gedreven om resultaatgericht te werken en maakt makkelijk verbindingen tussen diverse talenten en gedrevenheden.

Daarnaast ben ik al ruim 10 jaar consultant van Profile Dynamics. Een dynamisch internationaal bedrijf dat instrumenten ontwikkeld die ik dankbaar gebruik om op een wetenschappelijke basis onderzoek te doen, naar de kansen en bedreigen bij jouw mensen, de afdeling en organisatie.

Binnen en buiten mijn praktijk heb ik veel ervaring opgedaan in het leiden en begeleiden van groepen en organisaties. Momenteel combineer ik mijn werk als trainer/coach met het docentschap aan Fontys Hogeschool. Het begeleiden van jong volwassenen naar een gekwalificeerd HBO professional is tevens een prachtige taak.

Graag kom ik met jou in contact om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voor meer informatie over mij en mijn referenties verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn pagina.

Met de muzikale groeten,

Gerard Alofs

Samen halen we de Maestro in je boven!